BURSA / ORHANELİ - Sait Yılmaz İlkokulu

Sait Yılmaz İlkokulu

GAZİPAŞA MAH. PINAR SK. NO 17 ORHANELİ / BURSA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
08.50 - 15.25
Kalorifer Doğalgaz
Ulaşım
Bursa il merkezine karşılıklı olarak her 30 dakikada bir minibüs ve küçük otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Orhaneli ilçe merkezi; kuzeyinde Bursa ili / Nilüfer ve Osmangazi ilçeleri, güneyinde Büyükorhan ve Harmancık ilçeleri, batısında Mustafakemalpaşa, doğusunda Keles ilçeleriyle sınırlıdır. Bursa’ya 50 km. uzaklıktadır. Denizden yüksekliği 500 m. dir.
İlçe Merkezindedir. Bursa İl mekezine 50 km. mesafededir.
Halk Oyunları Ekibimiz Basketbol Ekibimiz Zeka Oyunları Çalışmalarımız
Bilim Şenliği (8 Kasım 2018)
Proje Çalışmaları
Ailece ve Okulca Okuyoruz Projesi Çevre Dostu 1000 Okul Projesi Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi
Diğer Hususlar
Okulumuzda Çatı güneş enerji üretim sistemi, Rüzgar Tribünü enerji üretim sistemi, Selenoid vana ve hareket sensörlü su tesisatı kontrol sistemi, Yağmur suyu depolama sistemi, Damlama sulama sistemi, İç hava kalitesi ölçüm sensörleri, 1. Sınıf dış yalıtım bulunmaktadır.