BURSA / ORHANELİ - Sait Yılmaz İlkokulu

May

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Gülsüm ÖNDE rehberliğinde  Life skills (Yaşam Becerileri)  e Twinning projesi kapsamında etkinlikler yapmışlardır.

Projenin Hedefleri

1-Öğrencilerimizde kalıcı öğrenme sağlamak. (To provide permanent learning in our students)

2-Kişilik gelişimine katkıda bulunmak. (Contributing to personality development)

3- Bilgi, Beceri ve tutumlarını geliştirmek.(Develop their knowledge, skills and attitudes.)

4-El becerilerini geliştirmek. (Improve manual skills.)

5- İletişim Becerilerini geliştirmek. (Improve Communication Skills)

6- İşbirliği yapma ortak ürün geliştirme becerilerini geliştirmek.(Collaborate to develop joint product development skills.)

May

OKULUMUZ 3.SINIF ÖĞRENCİLERİ FEN BİLİMLERİ DERSİ YAPAY ÇEVRE KONUSU KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİ ELİF DURGUT,ELİF GÜRSOY VE GÜNGÖR BAŞAY REHBERLİĞİNDE YAPAY ÇEVRE TASARIMLARINI SERGİLEDİLER.

May

İlçe okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimizden oluşan sporcularımızın katılımı ve Orhaneli Gençlik spor ilçe müdürlüğümüzün organizasyonu ile 'Gençlik Haftası' münasebetiyle 3×3 basketbol turnuvası 30 takım, 125 sporcunun katılımıyla düzenlenmiştir. Turnuvaya katılım sağlayan öğrencilerimiz bir çok derece elde etmişlerdir.